kurasauwwww
Door: De Nees
Blijf op de hoogte en volg Luud & Isar
09 April 2007 | Nederland, Amsterdam
ik kan er nog niet heel veel van zeggen behalve dat we ons hier aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid wel zullen vermaken in de komende 3 maanden. toch ben ik ook blij dat we hopelijk veel te doen krijgen in het ziekenhuis, want het niveau ligt niet echt heel hoog en het blijft een dor eiland. later meer sfeerimpressies. waarschijnlijk van i to de sar, want die kan dat heul veul beter.
ik check jullie laterrrrr. later laterrr!!
09 April 2007 - 15:59
Mas:
Isar.... een dor eiland? Hmm.. ik zou willen dat ik op dit moment op dat dorre eilandje zat hoor! Maar je bent al goed de happy hours aan het aflopen? Binnenkort koninginnendag daar, is ook onwijs leuk! Ik ga heel misschien toch terug voor eventjes, maar dan pas in augustus (en dan zijn jullie al weer weg geloof ik?). Nou veel plezier nog alletwee!!!
x mas -
09 April 2007 - 16:04
TV:
Morgen boek ik eindelijk mijn ticket!! -
09 April 2007 - 16:42
Roos:
Iig mooi dat jullie wederom veilig zijn geland!
X Roos -
09 April 2007 - 18:59
Moeske:
Ik ga van jullie verhalen genieten! Curacao schijnt naast een oergezellig taaltje en veel drukbezochte kroegen op het strand, ook mooie stukjes om lekker te crossen met een brommertje te hebben. En zo'n meet-n-greet met dolfijnen laten jullie toch niet schieten??? Roos zou het jullie nooit vergeven...Veel plezier en succes! Moes -
09 April 2007 - 19:24
Sam :
Klinkt goed daaro. hier gaat het kwik ook naar de 22 graden eind van de week! Veel plezier daar! Adios -
09 April 2007 - 21:32
Lise:
I to the sar...denk je ook aan neger-impressie bitte? -
10 April 2007 - 07:15
Krijn:
Niveau niet heel hoog? gewoon ff aanpassen aan de eilandmentaliteit en kom ut wel goe! Ik wil schnell beelden! -
10 April 2007 - 13:37
Mieke:
Jongens, wederom een mooie locatie denk ik zo! Ik ben nog aan het genieten van mijn laatste dagen Salamanca (wat me nog veel te goed bevalt) Maar wil graag op de hoogte blijven van de ontwikkelingen daar!
10 April 2007 - 14:03
Rins:
Hoezee.. Mooie aankomst, al mooie avonden beleefd. Ies, tnx voor mn tellie ;)
Vanavond filmpje bij Mambo? xx -
10 April 2007 - 14:11
Bibi:
fijn van jullie te horen....... kan ik weer rustig slapen!
10 April 2007 - 16:54
Roosmarijn:
Jammer van mislukte belactie Ludo, had in mn hoofd om 12u vliegen...;)
Hoe kan het ook weer anders dan een sfeerimpressie om van te smullen! Gister eastofeastern jazzfestival in Nijmgen bezocht, toppertje, aan te raden voor volgend jaar dan maar. Body,s check jullie on the i-net,
X Roosmarijn -
11 April 2007 - 10:47
Joni,tom,juan:
hola k tal,como fue todo por tailandia,espero que bien, recuerdos desde españa